ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ÇÖZÜMLERİ:

Her müşterinin benzersiz geri dönüşüm ihtiyaçları olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle Petra PMR, sizin özel gereksinimlerinize uygun olarak tasarlanmış özel geri dönüşüm çözümleri sunar. Küçük bir işletme veya büyük bir kuruluş olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir geri dönüşüm programı tasarlayabilir ve değeri maksimize edebiliriz.

Petra PMR, değerli metaller içeren malzemeler için kapsamlı geri dönüşüm çözümleri sağlayan önde gelen bir sağlayıcıdır. Son teknoloji tesislerimiz ve küresel varlığımızla, müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış geniş bir geri dönüşüm hizmetleri yelpazesi sunuyoruz.

METAL FOL KATALİZÖRLER

PETRA, kendi yüksek verimli teknolojisi ile pazardaki en iyi sonuçları garanti etmek için THM-TQZ şirketinden modern üretim hattı geliştirmiştir ve katalitik dönüştürücüden büyük miktarda metal folyo işleyebilir.

SERAMİK KATALİZÖRLER

Tüm seramik katalizörler, yarı ezilmiş monolitler veya öğütülmüş monolitler olsun, PETRA’da yüksek hassasiyetli işleme standarttır.

DİZEL PARTİKÜL FİLTRELERİ

DPF olarak da bilinen bu filtreler, dizel motorların egzoz gazındaki zararlı parçacık miktarını azaltır. Gözenekli duvarlar çoğunlukla silikon karbür (SiC) içerir ve değerli metalleri de içerir.

ENDÜSTRİYEL KATALİZÖR

Değerli metaller içeren uygulamalardan peletlenmiş veya toz katalizörler.

OKSİJEN SENSÖRÜ:

Egzozdaki oksijen varlığını ölçen sensörler. Tipik olarak bu sensörler dönüştürücülere bağlanır ve seramik üzerine kaplanmış değerli metaller içerir.

DEĞERLİ METALLER HİZMETLERİ

Petra, palladyum, platin, rodium, iridyum, rutenyum gibi ham değerli metallerle ilgilenen herkese, satın alma ve satma seçenekleri ile uluslararası akredite laboratuvarlarında son montaj hizmetleri sunar.

ELEKTRONİK ATIKLAR

Bilgisayarlar, cep telefonları veya arabalarda olsun, tüm elektronik bileşenler altın, palladyum ve gümüş gibi değerli metaller içerir.

SÜPÜRME VE KONSANTRELER

Farklı malzeme ve süpürme, cüruf, çamur, kırık kruvasanlar ve ateş tuğlaları gibi çeşitli artıklarına bağlı olarak özel geri dönüşüm çözümleri sunuyoruz.

YENİLİK BİZİ DEĞERLİ METAL GERİ DÖNÜŞÜM ENDÜSTRİSİNDE LİDER YAPAR VE ÇEVRE SORUMLULUĞUMUZA BAĞLI KALMAKTA KARARLIYIZ