Değerli Metaller

Hangi Değerli Metallere Yatırım Yapıyoruz?

Petra’da, altın, gümüş, platin, paladyum, rodium, rutenyum, iridyum gibi değerli metallerin işlenmesine ve yatırımına özel olarak odaklanıyoruz. Uzmanlığımız hurda malzemelerin geri dönüşümünden yatırım fırsatları sunmaya kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor; bu süreçlerin tamamında bütünlük ve sürdürülebilirlik standartlarını en üst seviyede tutuyoruz.

Petra PMR de, bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli değerli metallerde yatırım yapıyoruz:

Platinum-300×300

Platin:

Paslanmaya karşı direnci ve yüksek erime noktasıyla platin, otomotiv, mücevher ve kimya endüstrilerinde önemli bir yere sahiptir.

petra-palladium-pd

Palladyum:

Araç katalizörlerinde önemli olan ve elektronik üretiminde kullanılan palladyum, katalitik özellikleri ve nadir bulunuşuyla değerlidir.

petra-rh-rhodium

Rodyum:

Katalizör dönüştürücülerde ve endüstriyel süreçlerde kullanılan rodyum, en nadir ve en değerli değerli metallerden biridir.

petra-ir-iridium

İridyum:

Yüksek erime noktası ve korozyon direnciyle bilinen iridyum, elektronik, buji ve bilimsel ekipmanlarda kullanılır.

Gold-300×298

Altın:

Değer saklama aracı olarak tanınan ve zenginlik simgesi olan altın, içsel güzelliği ve nadirliği nedeniyle çok aranır.

petra-ag-silver

Gümüş:

Endüstriyel uygulamaları ve yatırım çekiciliğiyle bilinen gümüş, iletkenliği, dövülebilirliği ve endüstriler arası çeşitli kullanımlarıyla değerlidir.

petra-Ru-ruthenium

Rutenyum:

Sertliği ve iletkenliğiyle değerli olan rutenyum, elektronik, mücevher ve kataliz gibi alanlarda kullanılır.

petra-cu-copper

Bakır:

İletkenliği ve dövülebilirliğiyle ünlü bakır, elektrik tesisatı, tesisat ve endüstriyel uygulamalarda yaygın olarak kullanılır.

Biz, çeşitli endüstrilerdeki değerli metallerin dayanıklı değerini ve önemini anlıyoruz. Yatırım stratejilerimiz, bu metallerin potansiyelini artırırken sürdürülebilir ve sorumlu uygulamaları teşvik etmeyi amaçlar.