Biz Kimiz

Tarihçe

Petra Atık Geri Dönüşümü, Orta Doğu’da benzersiz bir geri dönüşüm tesisidir. Şirket, harcanmış katalitik konvertör ve elektronik hurda toplama ve geri dönüşüm faaliyetlerine dayanmaktadır ve pazarda 20 yıldan fazla bir süredir faaliyet göstermektedir. Şirketin kökenleri, doğrudan pazardan toplama ve satın alma üzerine kurulmuş olup, müşterilerimizin aradığı en iyi hizmeti sunuyoruz ve bizi diğerlerinden ayıran hizmeti sağlıyoruz.
Dünya genelinde İspanya, Türkiye, Ürdün, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri de dahil olmak üzere ana şubelerimiz bulunmaktadır. Afrika ülkeleri de dahil olmak üzere dünya çapında 60 ülkeye yayılmış durumdayız. Dünya genelindeki çalışanlarımız çok sayıda ülkeden gelmekte olup, hızlı iletişim ve başarı için birkaç dil konuşma yeteneğine sahiptir. Petra, geri dönüşüm sürecinin her aşamasında güvenilir ortaklık sunar. Eşsiz kaynaklar, ileri tecrübeler, uzman bilgi ve malzemeniz için en iyi değeri sağlarız.
0

ÜLKELER.

Petra’ya gelen malzemeler için 60’tan fazla ülkeden geleneksel bir merkez olarak hizmet vermektedir.
0 +

YILLAR.

Şirket, katalitik konvertör ve elektronik hurda ile değerli metallerin toplanması ve geri dönüşümüne dayanmaktadır ve tüm kaynaklardan bu işleri yapmaktadır ve pazarda 20 yıldan fazla süredir bulunmaktadır.

İşlemlerimiz

Petra tesisi, katalitik konvertör katalizörlerinin tam işleme ve örnek alma döngüsünü yönetmek için en son teknolojiye sahip gelişmiş makinelerle donatılmıştır. Bu süreç, parçalama ve kesme işlemlerinden başlayarak öğütme, temsilci örneklerin elde edilmesi, laboratuvar örnek hazırlığı ve ön eleme yeteneklerini içermektedir. Günlük olarak tonlarca malzeme işleme kapasitemiz, küçükten çok büyüğe kadar her türlü müşteriyi işleme esnekliği sağlar. Açık, modern tasarımımız ve uzman personelimiz ise son derece hızlı ve verimli bir süreç sunar. Tabii ki, müşteriler kendi malzemeleriyle gelip aynı gün içinde örneklerini alabilirler.

GÜVENİLİR ORTAĞINIZ OLARAK. . .

KİMYASAL KATALİZÖRLER, KATALİTİK KONVERTÖRLER VE TÜM DEĞERLİ METALLERDE GERİ DÖNÜŞÜMÜNÜZDE, PETRA SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KÂRLI BİR DAİRESEL EKONOMİDE BAŞARILI OLMAK İÇİN BURADA

Misyon:

Petra PMR, değerli metallerin geri kazanımı için yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunarak geri dönüşüm peyzajını devrimci bir şekilde değiştirmeyi taahhüt etmektedir. Misyonumuz atıkları zenginliğe dönüştürmek ve daha yeşil ve çevre dostu bir geleceğe katkıda bulunmaktır.
  • XRF Spektrometre Analizi + ICP / Fire Assay
  • Belgelenmiş sonuçlar ve hesaplama
  • Avans ödemesi ve olası hedge işlemleri
  • Endüstride 20 yıldan fazla deneyim

Değerlerimiz:

Sürdürülebilirlik:

Çevresel bilinçli uygulamalara adanmışızdır ve geri dönüşüm süreçlerimizde sürdürülebilir çözümleri önceliklendirerek ekolojik ayak izini en aza indirmeyi hedefliyoruz.

İnovasyon:

Teknolojik ilerlemeleri benimseyen Petra PMR, geri dönüşüm endüstrisinin öncüsü olmak için yenilik kültürünü destekleyerek sürekli olarak ileri teknoloji çözümleri sunmaktadır.

Esneklik:

Petra PMR, piyasanın dinamik taleplerine uyum sağlayarak, süreçlerimizde, hizmetlerimizde ve yaklaşımımızda esneklik göstererek çeşitli müşterilerimizin benzersiz gereksinimlerini karşılamaktadır.

Bütünlük:

Petra PMR, müşterilerimiz, ortaklarımız ve paydaşlarımızla olan tüm ilişkilerimizde şeffaflık, dürüstlük ve etik davranışı sağlayarak en yüksek düzeyde bütünlükle faaliyet göstermektedir.

Müşteri Odaklılık:

Müşterilerimiz her şeyimizin merkezindedir. Onların ihtiyaçlarını anlamaya çalışıyor, istisnai hizmet sunuyor ve güven ve memnuniyete dayalı uzun süreli ilişkiler kurmaya çalışıyoruz.
Bu değerler, Petra PMR’nin günlük operasyonlarını, kararlarını ve etkileşimlerini yönlendirir; sürdürülebilirlik, bütünlük, inovasyon, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirme odaklı bir şirket kültürü oluşturur.